Onze geschenkmanden en extra's!

Ideaal als je vanuit België, Nederland of Spanje iemand aangenaam wilt verrassen die verblijft in een van de onderstaande regio's en dit met een uniek en gepersonaliseerd geschenkpakket. En je 100% zekerheid wenst dat alles vlot verloopt.

Opgelet!

Wij leveren enkel in volgende regio's aan de Costa Blanca Zuid:

La Marina, San Fulgencio, Guardamar del Segura, Rojales, Catral, Ciudad Quesada, Los Montesinos, Algorfa, Orihuela Costa, San Miguel de Salinas, Torrevieja, Punta Prima, Playa Flamenca, Los Dolses, Villamartin, Campoamor, Benijofar, Benimar, La Mata, El Chaparral, Cabo Roig, Dehesa De Campoamor, Formentera del Segura, Daya Vieja, Daya Nueva, Dolores, Almoradi, El Raso, Lo Crispin, Doña Pepa

Afleveren aan huis in bovenstaande regio's is inbegrepen bij bestelling van een van de 3 pakketten. Extra´s kunnen enkel worden toegevoegd aan een pakket en niet afzonderlijk besteld of geleverd worden. Na ontvangst betaling zal de bestelling binnen de 48 uur geleverd worden. Ook gratis mogelijkheid om een persoonlijk tekst of brief te bezorgen die wij toevoegen aan het door u gekozen pakket.

Bij bestelling van een fotokader krijgt u een e-mail om de gewenste foto's te uploaden.

    Koop nu via onze webshop een geschenkbon van Sps Verfwinkel uit Guardamar
    en krijg er een fles cava gratis bij! Incl. geschenkverpakking en bord. (Zie foto)

    Cadeaubon Sps verfwinkel

    Ideaal geschenk om te geven aan familie, vrienden of kennissen die hier aan het mooie Costa Blanca aan het klussen zijn in hun vakantiewoning of verblijf. Buiten de waardebon van 30€ doet Sps verfwinkel er nog een fles cava bovenop en zal alles mooi verpakt afgeleverd worden aan huis binnen een straal van 15km rond Guardamar del Segura.

    30.00 €